Hur mycket vill du låna?

  • Kreditbelopp:
  • Lägst att betala / månad:

Sms lån med betalningsanmärkning

Det är inte ovanligt att konsumentkreditgivare erbjuder lån med betalningsanmärkningar. Någonting som oftast förknippas med sms lån och hur dessa typer av lån fungerar är generellt en osund kreditgivning, vilket är en missuppfattning. Därför kan det vara en bra idé att läsa på mer om snabblån och innebörden av snabblån i praktiken.

Betalningsanmärkningar behöver inte betyda att man inte är kreditvärdig. Hos Easycredit kan du som kund få lån med betalningsanmärkning beviljat på upp till 20 000 kr förutsatt att du klarar kreditprövningen.

Ansök med anmärkning

Låna upp till 20 000 kr trots anmärkning

Som låntagare hos Easycredit kan du ansöka om lån från 1000 kr till 20 000 kr trots att du har en betalningsanmärkning. Ansökan är helt gratis och du får svar direkt på om du blivit beviljad.

Hos Easycredit kan du alltid ansöka om lån utan UC förfrågan.

Vilka krav behöver jag uppfylla?

Easycredit erbjuder låntagare med betalningsanmärkning möjlighet att låna pengar. Det innebär dock inte att vi alltid beviljar ett lån. Vi ser till låntagarens befintliga ekonomiska situation, gör en kreditprövning och analyserar eventuella betalningsanmärkningar.

Därefter görs en samlad bedömning och du får svar direkt på skärmen om du blir beviljad ett lån och hur mycket pengar du kan låna. Då alla kunder har olika ekonomiska förutsättningar kan vi inte förutse vem som kan låna pengar med betalningsanmärkning på förhand.

Enklast är att genomföra en låneansökan, vilket är helt gratis.

Hur ansöker jag om lån med betalningsanmärkning?

Vill du ansöka om ett lån med betalningsanmärkning fyller du enkelt i ansökan på vår hemsida eller ringer oss på 08-212 212. Du får alltid lånebesked direkt oavsett om du ansöker via internet eller genom att ringa oss.

När ska du inte låna pengar med betalningsanmärkning?

Easycredits lån finns till för att lösa tillfälliga ekonomiska problem i vardagen. För att minimera risken att en låntagare hamnar i en tuff ekonomisk situation arbetar vi förebyggande med att informera och upplysa om när man bör ansöka om ett lån och när man ska hitta en annan lösning.

Oavsett om du har en betalningsanmärkning eller inte och vill ansöka om ett lån så bör du alltid tänka till en extra gång innan du tecknar ett avtal eller ansöker om ett lån. De absolut bästa tipsen vi kan förmedla är:

  • Låna inte pengar om du har för många skulder
  • Låna inte pengar om du inte är säker på att du kan återbetala i tid
  • Låna inte pengar för att betala tillbaka andra skulder

Därför kan vi bevilja lån med betalningsanmärkning

När vi gör vår kreditbedömning väljer vi att titta på den sökandes nuvarande ekonomiska situation. Finns betalningsanmärkningar tittar vi på vad det är för typ av anmärkning. Därför kan vi i vissa fall bevilja lån på nätet med betalningsanmärkning, på samma sätt som du kan låna pengar utan uc-förfrågan på Easycredit.

Vi anser till exempel inte att låntagare ska nekas ett lån på grund av en två år gammal parkeringsbot.

Easycredit skiljer på olika betalningsanmärkningar. En privatperson kan anses ha en ordnad ekonomi trots en betalningsanmärkning och skuld hos Kronofogden. Det ska inte behöva innebära att man per automatik inte får ta ett litet lån i tre år, dvs så lång tid det tar för en betalningsanmärkning att preskriberas.

Vad är en betalningsanmärkning?

En betalningsanmärkning innebär att en fakturamottagare inte har betalat sin faktura i tid och att ärendet gått vidare till Kronofogden. Får man en betalningsanmärkning som privatperson tar det 3 år innan anmärkningen försvinner från kreditupplysningsföretagens register, vilket kan innebära allvarliga påföljder.

Med en betalningsanmärkning blir det svårt att teckna olika typer av abonnemang, ta lån eller ingå andra avtal som bygger på någon form av kredit.

Många känner inte till att en betalningsanmärkning endast är ett samlingsord för olika uppgifter som myndigheter förser kreditupplysningsföretagen med. För många företag är en betalningsanmärkning synonymt med låg eller ingen kreditvärdighet alls men på Easycredit tänker vi annorlunda.

 

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...