Hur mycket vill du låna?

 • Kreditbelopp:
 • Lägst att betala / månad:

Om Easycredit

Easycredit är en del av Northmill bank AB som grundades 2006. Easycredit har hjälpt över 200 000 kunder med vardagsnära finansiella tjänster. 

Vårt mål är att genom innovativ teknik förenkla vardagsekonomin för alla. Vi strävar hela tiden efter att skapa förmånliga tjänster som är transparenta, trygga och enkla att använda.

   • Sverige sedan 2006
   • Finland sedan 2017
   • Hjälpt över 200 000 kunder

En del av ett fintech-bolag

Northmill arbetar med att utveckla produkter som förenklar människors privatekonomi. Det är tekniken som är vårt DNA och som är förutsättningen för att skapa de bästa finansiella produkterna för våra kunder.


Idag pratar vi om den teknologiska revolutionen och avändarbeteendet går mot att vi utför alla våra bank- och finansärenden på nätet och i appen. Northmill förstod tidigt att den tekniska utvecklingen kommer att ha en avgörande påverkan på finansbranschen. Där många traditionella långivare sitter fast i ett gammalt sätt att tänka och därför har vi gått i bräschen för nya tekniska lösningar.

Mer om Northmill

Easycredit har högsta kreditbetyg

Easycredit är det enda konsumentkreditföretag som har tilldelats det högsta kreditbetyget, AAA-rating, från Soliditet. Soliditet är en del av Bisnode, ett av Europas största kreditvärderingsbolag.

För att få det högsta betyget behöver företaget bland annat ha en lång historik samt en ekonomisk stabilitet.

EASYCREDITS AAA-RATING

Under tillsyn av Finansinspektionen

Easycredit (Northmill Bank AB) har tillstånd från Finansinspektionen enligt lagen (2004:297) om bank- och finansieringsrörelse att bedriva bankrörelse. Banken står under Finansinspektionens tillsyn och dess marknadsföring står under Konsumentverkets tillsyn.

Läs mer på FI:s hemsida

 

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...