Hur mycket vill du låna?

  • Lånebelopp:
  • Återbetalning:
  • Total lånekostnad:

Om Easycredit

Easycredit grundades 2006 och har sedan dess hjälpt över 250 000 svenskar med vardagsnära finansiella tjänster. Idag är vi ledande inom vår bransch med ett stort utbud av lån med hög flexibilitet och bra priser. Easycredit har alltid utvecklat sina tjänster efter kundernas önskemål och behov.

När företaget började ge ut konsumentkrediter 2006 kunde man endast låna 1 000 kr - 3 000 kr med en återbetalningstid på 30 dagar. Idag kan du låna upp till 20 000 kr med en återbetalningstid som varierar från 30 dagar till 5 år. Easycredit erbjuder sedan 2017 lån i Finland.

Så tycker kunderna

Credigo

Easycredit och Credigo är systervarumärken och erbjuder exakt samma låneutbud med samma priser och villkor för sina lån.

Credigo erbjuder även snabblån i Finland från 100 euro till 2 500 euro med återbetalningstider från sex månader till fem år.

Easycredit har högsta kreditbetyg

Easycredit är det enda snabblåneföretaget som har tilldelats det högsta kreditbetyget, AAA-rating, från Soliditet. Soliditet är en del av Bisnode, ett av Europas största kreditvärderingsbolag.

För att få det högsta betyget behöver företaget bland annat ha en lång historik samt en ekonomisk stabilitet.

ESYCREDITS AAA-RATING

Låna ansvarsfullt

Easycredit var först i branschen med att inrätta ett eget initiativ för ansvarsfull kreditgivning. Vi kallar det för "Låna ansvarsfullt". Syftet med initiativet är helt enkelt att uppmana våra kunder till att låna ansvarsfullt.

Genom att ge exempel på när ett litet sms lån kan vara lösningen på ett stort problem, men även på situationer där man bör avstå från att låna pengar, hoppas vi kunna hjälpa våra kunder att låna ansvarsfullt.

Låna ansvarsfullt

Medlemskap i SKEF

Easycredit är medlem i och en av initiativtagarna till SKEF – den enda branschorganisationen för snabblåneföretag i Sverige. SKEF verkar för att höja kvaliteten på snabblånemarknaden, vilket Easycredit ser positivt på.

För att bli medlem i SKEF krävs det att man är registrerad hos Finansinspektionen, följer Datainspektionens stadgar för PUL (Personuppgiftslagen) och har en stabil verksamhet. Även Easycredits systerföretag Credigo är medlem i SKEF. 

Läs mer om SKEF

 

En del av Northmill

Easycredit är ett varumärke som ägs av Northmill vars vision är att förenkla vardagsekonomin för alla.

Mer om Northmill

Under tillsyn av Finansinspektionen

Northmill AB, och därmed Easycredit, står under tillsyn av Finansinspektionen. Tillsynen är till för att säkerställa att verksamheten följer Finansinspektionens regelverk för den svenska kreditmarknaden.

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...