Hur mycket vill du låna?

  • Kreditbelopp:
  • Lägst att betala / månad:

Jämför smslån med våra privatlån

Jämför alltid Easycredits Privatlån med smslåneaktörernas lån.

Jämför detta innan du ansöker om smslån

Det första man tänker på att jämföra när man ska ansöka om smslån är priset. Det finns dock fler betydelsefulla jämförelser att beakta. Nedan har vi listat de viktigaste parametrarna du bör jämföra innan du ansöker om smslån.

Långivare Säkerhet Flexibilitet Utbud

Vad blir kostnaden efter ränteavdrag?

Ränteavdrag betyder att man får kvitta sina räntekostnader mot inbetald skatt. Hos Easycredit består lånekostnaden enbart av ränta och uttagsavgift. Den som nyttjar ränteavdraget får alltså tillbaka 30 % av vad lånet kostar.

Långivare

Innan du ansöker om ett privatlån eller smslån hos någon av smslåneaktörerna bör du kolla upp vilket företag det är, hur länge de funnits och om det är en seriös långivare. Det gäller att vara uppmärksam och akta sig för oseriösa långivare.

Om Easycredit

Under tillsyn av Finansinspektionen   Funnits sedan 2006    Hjälpt över 200 000 kunder   Följer alla regler och riktlinjer

Dessutom har Easycredit AAA i kreditbetyg (det högsta kreditbetyget man kan få).

Utbud

Har långivaren ett stort utbud av olika lånesummor och hur stor är flexibiliteten för lånen?

Man vet aldrig vad som kan hända och möjlighet att låna en större summa är en trygghet även om det inte är aktuellt idag.

Easycredit erbjuder lån från 1000 kr till 20 000 kr. Som förstagångskund kan du bli beviljad maxbeloppet på 20 000 kr.

Vi har även möjlighet att bevilja dig lån med betalningsanmärkning.

Säkerhet

Bland det viktigaste att ha koll på är hur långivaren hanterar dina personuppgifter. 

Värnar långivaren om din personliga integritet, är dina personuppgifter i trygga händer och vad har långivaren för riktlinjer gällande integritetspolicy?

Hos Easycredit kan du försäkra dig om att du är i trygga händer. Vi följer Dataskyddsförordningen (GDPR) och riktlinjer som Datainspektionen kräver för hantering av personuppgifter.

Hos oss är du alltid anonym när du ansöker om lån och du har möjlighet att låna pengar utan UC på alla belopp.

Priser

När du jämför priser bör du ha i åtanke vad kostnaden för lånet innehåller och om prisbilden är transparent och tydlig.

Avgifter är aldrig avdragsgilla och du inte kommer få tillbaka någonting av dessa kostnader i samband med skatteåterbäringen.

Hos Easycredit består lånekostnaden enbart av ränta och uttagsavgift. Vi har inga dolda kostnader överhuvudtaget och du har alltid möjlighet att få tillbaka 30 % av räntekostnaden hos oss.

Flexibilitet

Finns det någon som kan hjälpa dig om det skulle strula sig med en fakturabetalning eller om du har viktiga frågor angående ditt lån?

Om inte, är all information på hemsidan tillräcklig för att du ska få svar på dina frågor? 

Hos Easycredit behöver du aldrig oroa dig för frågor eller funderingar. Vi har öppet varje dag, året om. Du kan nå oss via telefon på 08-212 212, via livechatten på hemsidan och via e-post på kundtjanst@easycredit.se.

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...