Hur mycket vill du låna?

  • Kreditbelopp:
  • Lägst att betala / månad:

Snabblån med snabbt svar

Snabblån började erbjudas i Sverige 2006. Easycredit som startade år 2006 var därmed bland de första att erbjuda snabblån till svenska konsumenter. Snabblån är egentligen en synonym till kortlån och smslån som grundar sig på små och korta konsumentkrediter. Idag har Easycredit över 80.000 svenska konsumenter och är ledande inom branschen för snabblån. 

När du ansöker om snabblån hos Easycredit kan du vara säker på att du är i goda händer. Vi är registrerade hos Finansinspektionen, är medlemmar i branschföreningen SKEF och har AAA i kreditbetyg. Vi bedriver vår verksamhet på sund kreditgivning genom initiativ som "Låna ansvarsfullt" och följer även alla regler för personuppgiftslagen (PUL) som tillhandahålls av datainspektionen. 

Därför ska du låna pengar hos Easycredit  

Var varsam när du ska ansöka om snabblån och välja långivare då det förekommer att oseriösa låneaktörer tar ut dolda avgifter och skyhöga kostnader för sina snabblån. Easycredit har varken uppläggningsavgifter, aviavgifter, ansökningsavgifter eller andra dolda kostnader. Våra snabblån består endast av ränta vilket gör att du alltid kommer få tillbaka 30 % av lånekostnaderna du betalar hos oss. 

 Gratis låneansökan  Faktura via e-post
 Lånebesked direkt på skärmen  Snabblån upp till 20000 kr
 Inga dolda kostnader eller avgifter  Låna 1000 kr räntefritt som förstagångskund
 Omkring 90 000 svenska kunder  Ingen UC på lån upp till 10000 kr
 Funnits sen 2006 och var bland de första i branschen  Bemannad kundtjänst alla dagar i veckan

Hur mycket kostar ett snabblån hos Easycredit?  

Hos Easycredit har vi tre olika låneformer. Mikrolån från 500 kr till 3000 kr, Kvartalslån från 4000 kr till 10000 kr och Årslån från 11000 kr till 20000 kr. Du kan dessutom kombinera ett kortare snabblån upp till 10000 kr med ett längre Årslån från 11000 kr - 20000 kr. Värt att veta är att all kostnad vi debiterar för våra snabblån består av ränta. Inga dolda kostnader eller uppläggningsavgifter. Här finner du fullständig prislista för våra snabblån.

Ny kund? Då lånar du räntefritt!

Alla nya kunder hos Easycredit kan ansöka om ett räntefritt snabblån på 1000 kr. Om du är ny kund och inte lånat hos oss tidigare får du alltså låna 1000 kr på 30 dagar helt räntefritt. Inga dolda avgifter eller andra kostnader. Du lånar 1000 kr och betalar därmed bara tillbaka 1000 kr (0 % eff. ränta) inom 30 dagar.  

Låna 1000 kr räntefritt

Hur ansöker man om snabblån hos Easycredit? 

Alla som är över 18 år kan ansöka om snabblån hos Easycredit. Det enda du behöver göra är att fylla i ansökningsformuläret och skicka in ansökan. Du får alltid lånebesked direkt på skärmen och ansökan är helt gratis. Är det någonting du undrar över är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på 08-212 212 för support alla dagar. Du kan även nå oss via mail på kundtjanst@easycredit.se eller genom att skriva till oss på vår livechatt. 

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...