Hur mycket vill du låna?

 • Kreditbelopp:
 • Lägst att betala / månad:

Smslån utan inkomst

Det har historiskt sett varit vanligt att erbjuda smslån utan krav på inkomst, men då till högre räntor. På Easycredit väljer vi istället att ge dig mer förmånliga priser och villkor, med räntor mellan 14,9-22,9 % (eff. ränta 29,3%).

ANSÖK GRATIS

Låna pengar utan inkomst

Hos Easycredit anser vi att även du som har låg deklarerad årsinkomst ska ha möjligheten att låna pengar. Utan en hög deklarerad inkomst kommer de allra flesta långivare att neka din ansökan även fast du kanske jobbat i flera månader. Det kan nämligen ta upp till ett och ett halvt år från det att du börjat jobba tills de nya uppgifterna registrerats hos skatteverket. Därför anser vi att det inte är rättvist att bedöma din återbetalningsförmåga enbart utifrån den deklarerade inkomsten.

Att bedöma återbetalningsförmågan enbart utifrån den deklarerade inkomsten är därför inte rättfärdig mot en person som precis fått ett extrajobb eller ett heltidsjobb och som på grund av en oförutsedd utgift behöver ta ett privatlån eller ett smslån hos andra aktörer.

Det betyder inte att den deklarerade årsinkomsten saknar betydelse när vi bedömer återbetalningsförmågan hos en person som ansöker om lån. Vi anser dock inte att den säger allt om en persons återbetalningsförmåga.

Det är alltid gratis att ansöka om ett lån hos Easycredit. Du kan alltid göra en ansökan för att ta reda på hur mycket du har möjlighet att låna. Eftersom vi samarbetar med Creditsafe och inte med UC på alla lån så påverkas ej din kreditvärdighet.

Så bedömer vi din återbetalningsförmåga

När du ansöker om lån görs alltid en intern kreditprövning i samband med att du fyller i ansökningsformuläret.

Utöver den interna kreditprövningen tittar vi även på uppgifterna som inhämtas från kreditupplysningsföretagen. Vi kontrollerar alltid att din återbetalningsförmåga är tillräckligt god innan vi beviljar ditt lån.

När vi bedömer din kreditvärdighet tar vi hänsyn till flera parametrar, fler än bara den deklarerade årsinkomsten. Exempelvis kan du även låna hos oss med betalningsanmärkningar eftersom det i sig inte behöver betyda att du har låg kreditvärdighet.

Vi tar ingen UC

Kreditupplysningen tas utan UC för alla lånebelopp.

Du måste vara minst 18 år gammal för att låna pengar hos Easycredit. Dessutom måste din återbetalningsförmåga vara god nog för att få du ska få ett lån beviljat.

När har jag pengarna på mitt konto?

Så fort din ansökan är beviljad betalas pengarna ut direkt. Pengarna betalas ut under våra öppettider, men du kan självklart ansöka vilken tid på dygnet du vill. Exakt när du har pengarna på ditt konto beror på vilken bank du använder.

     • Swedbank/Handelsbanken: pengarna inom en timme oavsett dag, även lördag/söndag.
     • Beviljad vardag med Nordea, SEB eller övrigt konto senast 13.30: pengarna samma dag.

Easycredit tar ansvar

Easycredit är en ansvarsfull långivare. Det innebär att vi arbetar aktivt för att ingen kund ska behöva hamna i en ohållbar ekonomisk situation.

Personer som tar smålån hos andra aktörer eller Easycredits Privatlån ska kunna återbetala hela lånet. Kreditprövningen är lika noggrann oavsett lånebelopp och används för att bedöma din kreditvärdighet och vilket belopp du har möjlighet att låna.

Easycredit och moderbolaget Northmill verkar under tillsyn av svenska Finansinspektionen. Vi har funnits på den svenska konsumentkreditmarknaden sedan år 2006. 

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...