Hur mycket vill du låna?

  • Kreditbelopp:
  • Lägst att betala / månad:

Hos Easycredit är du 100 % anonym

Personlig integritet är viktigt och som individ är det viktigt att man får hålla vissa saker för sig själv. Det kan exempelvis handla om hur mycket man får i lån, hur mycket besparingar som finns på kontot eller hur mycket man betalat för sin bil. Pengar och privatekonomi är oftast personligt och inget man vill eller behöver skylta med. Inte heller är det nödvändigt att gå in i diskussioner om sina bolån, sms lån, blancolån eller något annat.

Vi värnar om våra kunders integritet och tar säkerhet på största allvar. Det är därför vi erbjuder våra kunder diskreta lån. Vill du vara hemlig med att du ska ta ett litet lån ska du givetvis kunna vara det.

Vi tar anonymitet på allvar

Utöver att följa Datainspektionens lagar och riktlinjer för hantering av personuppgifter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR), har vi även interna regelverk för hur vi hanterar våra kunders personuppgifter.

Resurser avsätts för IT-säkerhet i syfte att förhindra att information om våra kunder hamnar i fel händer. Easycredit använder sig av den absolut senaste tekniken för att höja säkerheten och förebygga intrång av olika slag.

Hos oss råder hårda regler för tystnadsplikt. Därför kan du alltid känna dig trygg och säker när du ska ansöka om smålån hos Easycredit.

Faktura via e-post eller Mina Sidor

Om du ansöker om lån på upp till 30 000 kr skickas lånefakturan alltid till din e-post. Du hittar även fakturan på Mina Sidor. Där kan du logga in och bland annat hämta dina fakturauppgifter.

Det enda du får hem i brevlådan är omfrågekopian som enligt lag måste skickas i samband med att vi gör en kreditupplysning på dig. Men även den går att få digitalt genom att skapa ett konto hos Kivra. Kivra är en digital brevlåda där du kan samla din post från olika företag och organisationer.

Creditsafe, som vi samarbetar med för alla våra lån, är ett av företagen som är anslutna till Kivra.

Sms lån utan UC

Det är många som tror att UC är samma sak som kreditupplysning, men det är fel. UC är en förkortning av Upplysningscentralen, som ägs av Sveriges största banker. UC säljer kreditupplysningar både till de ägande bankerna och till företag.

Vissa personer vill inte att deras kreditupplysning ska ske via UC. Anledningen är att bankerna kan se att personen i fråga ansökt om ett lån i ett år fram till dess att kreditupplysningen försvinner. Många UC-förfrågningar kan påverka din kreditvärdighet.

När du ansöker om lån hos Easycredit används Credway istället för UC. Detta betyder att vi inte tar någon upplysning via UC. Din kredit kommer dock att bli synlig för UC när den börjar nyttjas. Vill du lära dig mer om sms-lån och hur dessa fungerar rekommenderar vi att du läser vår sektion som handlar just om sms lån

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...