Hur mycket vill du låna?

 • Lånebelopp:
 • Återbetalning:
 • Total lånekostnad:

Så ansöker du om sms lån

Du kan ansöka om både korta och långa smslånLån från 500 - 10 000 kr har en återbetalningstid om 30 eller 90 dagar. Beloppen 11 000 - 20 000 kr återbetalas på 3 eller 5 år.

Vad tycker våra kunder om låneprocessen?

kund

"Jag tycker det är väldigt enkelt och lättförståeligt att ansöka om snabblån hos er. Ni är väldigt professionella och vänliga på alla sätt."

 

Gisela, Henån

kund

"Jag uppskattar Easycredits tjänster eftersom låneprocessen är smidig och enkel."

Pendar, Handen

kund

"Ansökningsprocessen gick snabbt, lätt och smidigt. Stort plus för att man kan ansöka om lån via telefon."

Lena, Laholm

kund

"Allt går väldigt enkelt till och när jag väl ansökt sker utbetalningen samma dag."

Fredrik, Vetlanda

kund

"Det var enkelt och smidigt att ansöka om lån hos er och jag fick även hjälp med frågor efter jag fått lånet beviljat."

 

Natalie, Rönninge

Så identifierar du dig

Första gången du ansöker om sms lån hos Easycredit behöver du identifiera dig. Enklast sker detta via Mobilt BankID eller e-legitimation.

Du som inte har e-legitimation kan skicka in kopia på din ID-handling via e-post eller SMS.

Om du har ett personkonto hos Nordea eller ett mobilnummer registrerat i ditt namn kan det användas som ett alternativt sätt för identifiering.

 • Mobilt BankID
 • Nordea personkonto
 • Registrerat mobilnummer
 • Manuell identifikation

När har jag pengarna?

Inkomstgränser

För att låna 500 kr eller 1 000 kr behöver du inte ha någon deklarerad årsinkomstFör att låna 2 000 kr krävs en årsinkomst om minst 50 000 kr.

För att låna 3 000 kr krävs en årsinkomst om minst 100 000 kr. För att låna mellan 4 000 - 20 000 kr krävs en årsinkomst om minst 120 000 kr.

   • Låna upp till 20 000 kr
   • Låna upp till 1 000 kr utan inkomst

Vi bekräftar din återbetalning

När du lånar från 500 kr till 10 000 kr får du din faktura via e-post. Se till att betala senast på förfallodagen då det brukar ta ungefär 1-2 bankdagar innan din återbetalning syns hos oss. Så fort vi mottagit din slutbetalning får du sms och e-post som bekräftar att lånet är återbetalt.

Vid Årslån från 11 000 kr - 20 000 kr sker återbetalningen månadsvis via autogiro och du kan följa återbetalningen av ditt lån genom att logga in på Mina sidor.

 

Kreditprövning

Det som står till grund för hur mycket du kan låna är kreditprövningen. Det görs alltid en kreditprövning där vi bedömer din återbetalningsförmåga utifrån dina ekonomiska förutsättningar.

Kreditprövningen baserar sig bland annat på de svaren du anger i ansökningsformuläret. Samtliga långivare i Sverige är enligt Konsumentkreditlagen skyldiga att göra en noggrann kreditprövning.

Vår kreditprövning

Kreditupplysning och omfrågekopia

Hos Easycredit kan du ansöka om smslån utan UC på upp till 10 000 kr. Däremot använder vi UC när du ansöker om sms lån från 11 000 kr till 20 000 kr.

Enligt lag måste du alltid få en omfrågekopia när en kreditupplysning tas på dig. Genom att skapa konto hos Kivra får du omfrågekopian skickad till din e-post istället för hem till brevlådan.

  • Ingen UC på lån upp till 10 000 kr
  • Omfrågekopia i mobilen
  • Anonymt sms lån

Vi kan acceptera betalningsanmärkningar

När man fått en betalningsanmärkning är det oftast svårt att få lån. På Easycredit tänker vi dock annorlunda och väljer att titta på din nuvarande ekonomiska situation när vi bedömer din kreditvärdighet. Därför har du möjlighet att bli beviljad lån med betalningsanmärkning.

 • Låna upp till 20 000 kr med anmärkning
 • Vi tittar på din nuvarande kreditvärdighet
 • Flera anmärkningar behöver inte vara ett hinder

Faktura via e-post

För att värna om miljön och förenkla hanteringen när du ansöker om ett sms lån skickar vi fakturan till din e-post. Skulle du vilja ha fakturan hemskickad går det naturligtvis att ordna – och glöm inte att den även finns på Mina Sidor.

Ta ett annat lån också

Återbetalningstiden för Easycredits sms lån sträcker sig från 30 dagar till 5 år. Om du redan har ett kort sms lån kan det vara bra att känna till att du samtidigt kan ta ett långt och vice versa.

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...