Hur mycket vill du låna?

 • Kreditbelopp:
 • Lägst att betala / månad:

Så går det till

Du ansöker om 1 000 - 20 000 kr direkt på hemsidan eller via telefon. När du fyllt formuläret får du besked om du har möjlighet att låna pengar eller inte direkt på skärmen. Om du undrar hur mycket du kan låna på förhand är det enklast att skicka in en ansökan - vi delar inte dina uppgifter med någon när du lånar pengar på Easycredit.

Kostnadsfritt kreditkonto

När du beviljas ett privatlån på Easycredit Sverige får du ett kostnadsfritt konto med en kreditgräns. Du loggar in för att göra uttag och kan låna pengar snabbt och enkelt. Easycredits användarportal är öppen dygnet runt och självklart finns vår kundtjänst redo för att hjälpa dig om skulle behöva support längs vägen. Fördelarna med Easycredit är många. Inte nog med att vi är ett smidigare och användarvänligare alternativ till sms lån finns det en rad andra fördelar att utforska.

 • Kostnadsfritt konto
 • Gör egna uttag
 • Mobilt BankID

När har jag pengarna?

Vad tycker våra kunder om låneprocessen?

kund

"Jag tycker det är väldigt enkelt och lättförståeligt att ansöka om lån hos er. Ni är väldigt professionella och vänliga på alla sätt."

 

Gisela, Henån

kund

"Jag uppskattar Easycredits tjänster eftersom låneprocessen är smidig och enkel."

Pendar, Handen

kund

"Ansökningsprocessen gick snabbt, lätt och smidigt. Stort plus för att man kan ansöka om lån via telefon."

Lena, Laholm

kund

"Allt går väldigt enkelt till och när jag väl ansökt sker utbetalningen samma dag."

Fredrik, Vetlanda

kund

"Det var enkelt och smidigt att ansöka om lån hos er och jag fick även hjälp med frågor efter jag fått lånet beviljat."

 

Natalie, Rönninge

Så identifierar du dig

Första gången du ansöker om lån hos Easycredit behöver du identifiera dig. Enklast sker detta via Mobilt BankID.

Om du har ett personkonto hos Nordea eller ett mobilnummer registrerat i ditt namn kan det användas som ett alternativt sätt för identifiering.

 • Mobilt BankID
 • Nordea personkonto
 • Registrerat mobilnummer
 • Manuell identifikation

Kreditprövning

Det som står till grund för hur mycket du kan låna är kreditprövningen. Det görs alltid en kreditprövning där vi bedömer din återbetalningsförmåga utifrån dina ekonomiska förutsättningar. Du kan dock låna pengar utan UC förfrågan, då vi alltid gör kreditupplysning via Creditsafe.

Vår kreditprövning

Kreditupplysning och omfrågekopia

Hos Easycredit kan du ansöka om lån utan UC på upp till 20 000 kr. Vi inhämtar istället kreditupplysningsinformation från CreditSafe.

Enligt lag måste du alltid få en omfrågekopia när en kreditupplysning tas på dig. Genom att skapa konto hos Kivra får du omfrågekopian skickad till din e-post istället för hem till brevlådan.

  • Ingen UC
  • Omfrågekopia i mobilen

Betalningsanmärkningar kan accepteras

När man fått en betalningsanmärkning är det oftast svårt att få lån. På Easycredit tänker vi dock annorlunda och väljer att titta på din nuvarande ekonomiska situation när vi bedömer din kreditvärdighet. Därför har du möjlighet att bli beviljad lån med betalningsanmärkning.

 • Låna upp till 20 000 kr med anmärkning
 • Flera anmärkningar behöver inte vara ett hinder

Faktura via e-post

För att värna om miljön och förenkla hanteringen när du ansöker om ett lån skickar vi fakturan till din e-post. Du kan även hitta alla dina fakturor på Mina Sidor. Skulle du vilja ha fakturan hemskickad tillkommer en avgift på 29 kr.

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...