Hur mycket vill du låna?

  • Kreditbelopp:
  • Lägst att betala / månad:

Om Northmill

Northmill grundades 2006 med visionen att förenkla vardagsekonomin för alla. Northmill har sedan dess kontinuerligt utvecklat enkla och trygga finansiella tjänster för alla med hjälp av modern teknik, innovation och mycket passion.

Svenskt innovationsbolag inom fintech

Idag pratar vi om den teknologiska revolutionen. Användarbeteendet går mot att vi utför alla våra bank- och finansärenden på nätet och i appen.

Northmill förstod tidigt att den tekniska utvecklingen kommer att ha en avgörande påverkan på finansbranschen. Där många traditionella långivare sitter fast i ett gammalt tänk har Northmill gått i bräschen för nya tekniska lösningar.

Sammansmältningen av finans och teknik kallas populärt för "fintech" och vi tycker att fintech-bolag är en bra beskrivning av Northmills kärnverksamhet. Det är tekniken som är vårt DNA och som är förutsättningen för att skapa de bästa finansiella produkterna. 

Ansvarsfull kreditgivning

Northmill är en innovativ utmanare som inte är rädd för att pröva nya idéer. Men vi kompromissar aldrig med regelefterlevnad eller integritet.

Northmill AB är under tillsyn av den svenska Finansinspektionen (FI). Det innebär att FI kontrollerar minst en gång per år att bolaget uppfyller de krav som ställs på långivaren.

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...