Hur mycket vill du låna?

  • Kreditbelopp:
  • Lägst att betala / månad:

Easycredit har högsta kreditbetyg

Easycredit har tilldelats det högsta kreditvärderingsbetyget, trippel-A (AAA), ett svenskt företag kan få från kreditupplysningsföretaget Soliditet som är en del av Bisnode.

Vad innebär AAA-rating?

Kreditupplysningsföretaget Soliditet tilldelar stabila och trygga företag som uppfyller vissa krav trippel-A betyget som är ett bevis på att företaget har lång historik och en stabil ekonomi. Soliditet är en del av Bisnode som är ett av Europas största beslutsstödsföretag med verksamhet på 18 marknader och 2700 medarbetare.

För att få det högsta betyget, AAA, krävs att företaget uppfyller hårda krav såsom att ha en stabil ekonomi och en betydande historik, oftast måste företaget ha funnits i minst 10 år men undantag kan göras när företag i övrigt är väldigt stabila.

När ett företag får den högsta kreditvärdigheten baseras det på ungefär 2400 beslutsregler.

Easycredit får högsta betyg

Easycredit grundades 2006 och har sedan dess utvecklat konsumentkrediter och lån till svenska konsumenter

Idag är Easycredit en av de ledande aktörerna på den svenska konsumentkreditmarknaden vilket också speglar sig i företagets ekonomiska stabilitet. Företaget har varit verksamt sedan 2006 vilket är en viktig faktor för att kunna få det högsta kreditbetyget, AAA, tilldelat från Soliditet.

Det faktum att Easycredit har det högsta kreditvärderingsbetyget är en trygghet för låntagare som kan känna sig i trygga och säkra händer när de ansöker om ett lån. Just trygghet och säkerhet är två av de viktigaste ledorden som genomsyrar hela Easycredits organisation, därför ser vi trippel-A-betyget från Soliditet som en bekräftelse på att vårt arbete gett resultat.

Vem får trippel-A rating?

Easycredit är ett av få svenska aktiebolag som har AAA-rating. För att kunna tilldelas det högsta betyget krävs att man funnits i minst 10 år, med vissa undantag, omsätter minst 2 miljoner kronor och att man presterar avsevärt mycket bättre än branschens genomsnitt. Förutom det finns det ungefär 2000 olika parametrar som Soliditet tittar på innan de tilldelar den högsta kreditvärderingen. Soliditet granskar trippel-A-företagen löpande och säkerställer att de följer samtliga krav.

Nedan syns AAA-rating symbolen med Northmill AB som är Easycredits juridiska bolagsnamn.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...