Hur mycket vill du låna?

  • Lånebelopp:
  • Återbetalning:
  • Total lånekostnad:

Om easycredit

Easycredit grundades 2006 och har sedan dess hjälpt över 90 000 svenskar med små sms lån. Idag är vi ledande inom smslånebranschen i Sverige genom att ha ett stort utbud av olika lån med hög flexibilitet och bra priser. 

Easycredit erbjuder också långa öppettider, bra service och framför allt fokus på kundens säkerhet - din säkerhet.

Easycredit har alltid utvecklat sina tjänster efter kundernas önskemål och behov. När företaget började ge ut konsumentkrediter 2006 kunde man endast låna 1000 kr, 2000 kr och 3000 kr med en återbetalningstid på 30 dagar.

Idag kan du låna upp till 20 000 kr med en återbetalningstid som varierar från 30 dagar till 5 år. 

Se vad våra kunder tycker om oss

 

Easycredit har högsta kreditbetyg

Easycredit är det enda snabblåneföretaget som har tilldelats det högsta kreditbetyget, AAA-rating, från Soliditet som är en del av Bisnode, ett av Europas största kreditvärderingsbolag.

För att få det högsta betyget behöver företaget bl.a. ha en lång historik samt en ekonomisk stabilitet.

Läs mer om Easycredits AAA-rating
AAA-rating Easycredit
Ansvarsfull kreditgivning

Låna ansvarsfullt

Easycredit var först i branschen med att inrätta ett eget initiativ för ansvarsfull kreditgivning. Vi kallar det för "Låna ansvarsfullt". Syftet med initiativet är helt enkelt att uppmana våra kunder till att låna ansvarsfullt.

Genom att ge exempel på när ett litet sms lån kan vara lösningen på ett stort problem, men även situationer då man bör avstå från att låna pengar hoppas vi kunna hjälpa våra kunder att låna ansvarsfullt.

Läs mer om att låna ansvarsfullt

Medlemskap i SKEF

Easycredit är en av initiativtagarna och medlemmarna av SKEF som är den enda branschorganisationen för snabblåneföretag i Sverige. SKEF verkar för att höja kvaliteten på snabblånemarknaden vilket Easycredit ser positivt på.

För att bli medlem i SKEF krävs det att man är registrerad hos Finansinspektionen, följer Datainspektionens stadgar för PUL (Personuppgiftslagen) och har en stabil verksamhet. Även Easycredits systerföretag Credigo är medlemmar i SKEF. 

Läs mer om SKEF

 

Medlemskap i SKEF
Northmill logga mörk bakgrund

Northmill AB

Kredittjänsten Easycredit tillhandahålls av Northmill AB, som är registrerat hos Finansinspektionen. Denna registrering är till för att säkerställa att verksamheten följer Finansinspektionens regelverk för den svenska kreditmarknaden.

Northmill erbjuder finansiella tjänster såsom fakturaköp, fakturabelåning och fakturaservice till svenska företag.

Credigo

Credigo och Easycredit är systervarumärken som båda är dotterbolag i Northmill AB. Credigo erbjuder exakt samma låneutbud som Easycredit med samma priser på sina lån.

Även ansökningsprocessen är densamma och som låntagare kan du ha ett utestående lån hos Easycredit och Credigo samtidigt.

 

 

 

 

Credigo

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...