Hur mycket vill du låna?

  • Kreditbelopp:
  • Lägst att betala / månad:

Smidiga appar som kan förbättra din privatekonomi

Statistiskt har cirka 98 procent av den svenska befolkningen tillgång till internet. Nio av tio äger en smart mobiltelefon, och under de senaste fem åren har det skett många revolutionerande framsteg, inte minst inom apputveckling.

Enligt data från 2018 hamnar segmenten bank, finans och nöje högt upp på listan. Bortser vi från sociala appar som Facebook, Twitter, Instagram och Snapchat ser vi en stor tillväxt av användare som betalar för film- och musikappar på nätet, nästan 53 procent. Siffran för appar inom ekonomi och finans är svårare att mäta eftersom apparna oftast är gratis, och direkt kopplade till exempelvis en bank eller en tjänst där appen enbart används som kommunikationskanal mellan användarens enhet och apputvecklarens system.

Utbudet har aldrig varit större, och under 2019 har marknaden fått vittna till ännu fler aktörer som vill ge sig in i affärsområdet bank och finans. Studentum, som driver en av Sveriges största sajter inom studier och vidareutbildningar har sammanställt nedanstående infographic som lyfter fram några användbara appar som kan användas för att underlätta vardagsekonomin. Observera att apparna som infographen representerar inte är utvalda av Easycredit. Dessa är enbart tips från Studentum, med särskild fokus på dig som är student.

Appar som förenklar vardagsekonomin för privatpersoner.

Har du någon app som du rekommenderar? Tyck till och skicka in dina förslag till Easycredit på Facebook. Du hittar oss genom att söka på ”Easycredit”, alternativt att du klickar in dig här.

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...