Hur mycket vill du låna?

  • Kreditbelopp:
  • Lägst att betala / månad:

Få ut mest semester 2018

Sommaren börjar närmar sig, och då kommer den tid då de allra flesta av oss börjar ta ut som mest semester. Då kan det vara bra att hålla koll på när alla helgdagar infaller, så du kan få så långa semesterperioder som möjligt med så få uttagna dagar som möjligt.

Vår/Sommar:

Solros i solnedgång

 Första maj: Detta år infaller den röda dagen på en tisdag. Dagen före, valborgsmässoafton, är dock inte det, så om du vill njuta av långhelgen kan det vara en idé att ta en semesterdag.

Ta ledigt: 1 semesterdag
Få ledigt: 4 dagar

 Kristi himmelsfärd: Infaller den 10:e maj på en torsdag. För ännu en fyra dagar lång helg behöver du alltså ta fredag ledigt.

Ta ledigt: 1 semesterdag
Få ledigt: 4 dagar

 Nationaldagen: Infaller den 6:e juni varje år, denna gång en onsdag. Den som tar 7:e och 8:e eller 4:e och 5:e ledigt kan få en riktigt lång helg och en kort arbetsvecka.

Ta ledigt: 2 semesterdagar
Få ledigt: 5 dagar

 Midsommarafton: Fredag den 22:a juni infaller dagen, och ger därmed inga dagar mellan helg. Däremot kan den som vill dryga ut helgen såklart ta ut torsdagen eller måndagen.

Läs mer: Bästa knepen för att resa billigt

Höst:

Löv under hösten

Just till hösten kommer det ingen ledighet; ända fram till jul finns bara en röd dag, Alla Helgons Dag, som infaller lördagen den 2:a november.

Jul:

Julgranskula i gran

Detta års julledighet är den bästa möjliga, då både julafton och nyårsafton infaller på måndagar. Därmed behöver du bara ta ledigt den 27:e och 28:e för att få hela 11 dagar ledigt!

Ta ledigt: 2 dagar
Få ledigt: 11 dagar

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...