Hur mycket vill du låna?

  • Kreditbelopp:
  • Lägst att betala / månad:

Easycredit inleder samarbete med låneförmedlare

För att ytterligare öka närvaron i de kanaler där kunderna finns, har Easycredit valt att inleda ett samarbete med låneförmedlaren Reducero.

Vanligare att jämföra lån via låneförmedlare

Konkurrensen inom finansbranschen hårdnar och fler långivare slåss om kunderna. Kunderna i sin tur är mer kräsna och vänder sig allt oftare till oberoende sajter för att jämföra lån eller för att hitta en sajt som erbjuder samlingslån.

Reducero är en relativt nystartad tjänst som låter långivarna tävla om kunden. När du ansöker via Reducero tas endast en kreditupplysning och därefter får kunden svar från flera olika långivare och kan därefter välja det erbjudande som passar behovet bäst.

LÄS MER: Köpa bostad? Så hittar du bästa lånelöftet.

Kunder med flera befintliga krediter från olika långivare kan dessutom använda Reducero för att samla lån och krediter. Genom att baka ihop lån blir det ofta totalt sett mycket billigare för kunden eftersom man då endast betalar ränta för ett lån.

Var rädd om kreditvärdigheten

Reducero agerar låneförmedlare och avgör inte hur mycket pengar en kund får låna eller vilka villkor som erbjuds, utan det är upp till varje enskild långivare. För att förbättra dina chanser att kunna låna pengar den dag det kan komma att bli aktuellt är det viktigt att du är rädd om din kreditvärdighet.

Flera kreditupplysningar via UC på kort tid försämrar kreditvärdigheten, detsamma gäller flera krediter från olika långivare vilket är något som också kan påverka kreditvärdigheten negativt.

En positiv utveckling

Vi välkomnar en utveckling där kunderna får möjlighet att jämföra flera alternativ på samma ställe och tycker det är positivt med kostnadsfria jämförelsetjänster.

Viktigt att tänka på generellt när du väljer långivare är att undersöka vad kostnaden för lånet består av. Förekommer det uppläggningsavgifter eller aviavgifter? Hur ser avbetalningsplanen ut? Hur står sig räntan i förhållande till andra alternativ? Hos Easycredit har vi inga dolda avgifter – lånets enda kostnad är ränta, som är avdragsgill med upp till 30 % i deklarationen.

Fundera också på om du verkligen behöver ett lån. Vi uppmanar alla våra kunder att låna ansvarsfullt

2017-02-10

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...