Hur mycket vill du låna?

  • Kreditbelopp:
  • Lägst att betala / månad:

Vi tar smålån på stort allvar

I våra nya reklamfilmer vill vi illustrera hur du inte blir behandlad hos oss när du behöver låna pengar.

Alla kan behöva ett litet lån

De flesta av oss har varit där. Oavsett hur din inkomstbild ser ut så kan vi alla behöva ett litet lån någon gång av många olika anledningar. För vissa är det enkelt att låna från närstående eller använda sitt kreditkort medan andra inte har de alternativen.

Banken är inte alltid hjälpsam när du vill låna pengar utan säkerhet. Faktum är att du inte kan gå in till din bank och låna, exempelvis 2000 kr i 30 dagar. Det är just då Easycredit vill vara det bästa alternativet.

Alla lån är viktiga, oavsett storlek

När man lånar pengar ingår man ett viktigt avtal och tar därmed på sig ett stort ansvar. Oavsett om det handlar om ett bolån, billån eller ett snabblån. På Easycredit tycker vi att alla lån är lika viktiga och behandlar alla våra kunder därefter.

Det är samma budskap vi vill lyfta fram i våra nya reklamfilmer. Medan andra långivare kan behandla vissa låntagare illa och inte ta låntagarens situation på allvar vill vi på Easycredit bryta mönstret.

Vi vill vara lösningen på det där problemet som inte är så lätt att lösa för alla oavsett om du behöver ett litet lån på 1000 kr i 30 dagar för att täcka dina tandläkarkostnader eller ett längre lån på 20 000 kr i 5 år för att förverkliga den där drömresan.

Vi har hjälpt tusentals

Easycredit har, sedan 2006, varit lösningen för över 100 000 svenska kunder och vi tror att det bl.a. har att göra med att vi erbjuder:

 Smålån från 500 kr till 20 000 kr

 Effektiv låneprocess med lånebesked direkt

 Räntefria snabblån till nya kunder

 Bra öppettider med tillgänglig kundtjänst alla dagar i veckan

 Snabblån trots betalningsanmärkning

 Snabblån utan UC

Vad tycker du om våra nya filmer?

Reklamfilm - 20 sekunder

Reklamfilm - 10 sekunder

15 december 2014

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...