Hur mycket vill du låna?

  • Kreditbelopp:
  • Lägst att betala / månad:

Här är verktyget som strukturerar din privatekonomi

Har du någonsin känt att dina pengar tar slut i förväg, utan att riktigt veta hur?  

I dagens samhälle är det svårt att ha fullständig koll på sin privatekonomi. Det är egentligen inte så konstigt med tanke på hur många transaktioner och köp som genomförs varje månad. Det kan handla om räkningar, oförutsedda utgifter och andra kostnader som kontinuerligt belastar din privatekonomi. 

Smartbudget är en tjänst som hjälper dig organisera och planera din privatekonomi för att du enklare ska kunna lokalisera vart dina pengar tar vägen. Genom att få en bättre överblick på din privatekonomi kommer du kunna spara pengar på onödiga utgifter och kostnader.

Klicka här för att prova Smartbudget nu

Så fungerar Smartbudget  

Smartbudget på mobil och dator

Smartbudget är ett budget- och ekonomiverktyg som hjälper dig få bättre koll på din privatekonomi. I grundutförandet är tjänsten helt gratis och erbjuder funktionerna nedan:

 Skapa en budget
Budgetdelen är där du fyller i dina uppskattade inkomster och utgifter för att lättare kunna planera din ekonomi och ditt sparande.

 Fyll i kassaboken
I kassaboken fyller du i dina faktiska inkomster och utgifter, antingen manuellt eller automatiskt genom att importera transaktionerna från ditt bankkonto.

 Samla dina avtal
Under avtalsdelen samlar du alla dina avtal för att få en bättre överblick av dina fasta kostnader. Du får även påminnelser via e-post när något av dina avtal håller på att löpa ut så att du antingen kan avsluta eller förlänga avtalet.

 Jämför din budget med genomsnittet
Budgetanalysen visar dig genomsnittskostnaden för diverse olika kostnader du har i din vardag. Genom att använda dig av budgetanalysen kan du jämföra hur dina kostnader förhåller sig till genomsnittets kostnader och på så sätt dra slutsatser om dina utgifter är för höga.

 Skapa sparmål
Sätt upp sparmål och få hjälp av Smartbudget att uppnå målet. Välj vad du vill spara till, hur mycket du måste spara för att uppnå sparmålet samt hur mycket du är villig att spara varje månad. Smartbudget vägleder dig till ditt sparmål med olika hjälpmedel.

 Lånekollen
Få bättre koll på dina lån (bolån, privatlån, snabblån mm.) och se hur mycket du kan spara på att exempelvis amortera mer. 

Plustjänsten ger dig tillgång till:

Bankimport och konton.
Med obegränsad bankimport och möjligheten att lägga till hur många olika konton som helst finns det inget som hindrar dig från att verkligen få stenkoll på din ekonomi. 

Kategorier.

Skräddarsy egna kategorier utifrån dina vanligaste utgifter. Du kan när som helst ändra, lägga till eller ta bort kategorierna.
 

Grafer:
Grafer från Smartbudget

Få mer kontroll och valmöjligheter över graferna i kassaboken. Det gör det enklare för dig att se mönster på hur dina utgifter utvecklar sig.

Utfall:
Utfall i appen Smartbudget
Säkerställ att dina utgifter inte överskrider budgeten som du satt upp. En enkel jämförelse mellan din budget och kassaboken ger dig svaret. 

5 anledningar till att använda Smartbudget: 

1. Gratis att använda
Smartbudgets tjänst är gratis i grundutförandet med en Plustjänst för extra funktioner som kostar 199 kr per år (gratis i 3 månader för Easycredits kunder just nu).

2. Över 65 000 svenska användare
Smartbudget är ett populärt budgetverktyg bland ekonomimedvetna svenskar med över 65.000 användare.

3. Hög integritet
Eftersom du kan importera transaktioner via banken automatiskt ser Smartbudget till att inga koder eller inloggningsinformation lagras någonstans för din egen säkerhet.

4. Fungerar både i mobilen och datorn
Smartbudget fungerar lika bra på alla enheter och skärmstorlekar oavsett om du använder tjänsten via datorn, surfplattan eller mobiltelefonen.

5. Stöd för fler än 50 banker och betalkort
Smartbudget är integrerat med de flesta banker och betalkort för att du enkelt ska kunna importera dina transaktioner från bankkontot till kassaboken. 

Sammanfattning

Om du känner att du vill ha bättre koll på din privatekonomi är Smartbudget det rätta verktyget för dig. I samband med att du strukturerar, planerar och får ordning på dina utgifter kommer du spara både tid och pengar. 

Klicka här för att prova Smartbudget nu

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...