Hur mycket vill du låna?

  • Kreditbelopp:
  • Lägst att betala / månad:

Nyhet: Nu erbjuder Easycredit lån med betalningsanmärkning

Från och med den 21 augusti 2014 erbjuder Easycredit lån med betalningsanmärkning.

Därför beviljar Easycredit lån med betalningsanmärkningar

En betalningsanmärkning innebär att en fakturamottagare inte betalat sin faktura i tid och att ärendet gått vidare till Kronofogden. Får man en betalningsanmärkning som privatperson tar det 3 år innan anmärkningen försvinner från Kreditupplysningsföretagens register.

Att ha en betalningsanmärkning innebär oftast att man har svårt att teckna olika typer av abonnemang, få lån eller teckna övriga avtal som baserar sig på en kredit.

Det gemene man inte känner till är att en betalningsanmärkning endast är ett samlingsord för olika typer av uppgifter som myndigheter förser kreditupplysningsföretagen med. 

För många företag är oftast en person med betalningsanmärkning synonymt med låg eller ingen kreditvärdighet alls men på Easycredit tänker vi annorlunda. 

Vi tittar på din nuvarande ekonomiska situation

Vi har valt att titta på låntagarens nuvarande ekonomiska situation och analysera vad det är för typ av betalningsanmärkning man som låntagare eventuellt har. Som konsument ska man inte behöva bli straffad och utestängd om man exempelvis har en två år gammal betalningsanmärkning som uppstod på grund av en parkeringsbot på 500 kr som man fått när man varit bortrest eller sjukskriven.

Vi anser inte att alla personer som har en betalningsanmärkning nödvändigtvis är ansvarslösa personer och därför erbjuder vi lån med betalningsanmärkning.

Hur mycket kan jag låna med min betalningsanmärkning?

För att beviljas lån med betalningsanmärkning måste man först ansöka om lånet så att vi kan få in samtliga uppgifter. Därefter utvärderas den ansökandes ekonomiska situation samt återbetalningsförmåga och det maximala beloppet kunden får låna. De enda grundkraven Easycredit har för att få låna är att man är folkbokförd i Sverige och är 20 år eller äldre. 

Hos Easycredit kan du låna upp till 20000 kr i upp till 5 år trots att du har en eller flera betalningsanmärkningar.

Vill du ansöka om ett lån med betalningsanmärkning så rekommenderar vi att du fyller i ansökan på vår hemsida eller ringer oss på 08-212 212. När din låneansökan skickats in får du svar på hur mycket du kan låna direkt på skärmen eller i telefon. Därefter kan du ta ställning till ifall du vill fullfölja lånet eller makulera det. Ansökan är helt gratis och det tillkommer inga dolda avgifter när du ansöker om ett lån hos Easycredit.

21 augusti 2014

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...