Hur mycket vill du låna?

  • Kreditbelopp:
  • Lägst att betala / månad:

Låna upp till 20 000 kr hos Easycredit 

Easycredit erbjuder lån upp till 20 000 kr med en återbetalningstid på upp till 5 år. Om du lånar 20 000 kr blir månadskostnaden 579 kr/månad. Efter ränteavdraget blir kostnaden 505 kr/månad. Effektiv ränta: 33,18 %.

Du hittar alla våra priser här.

Ansök gratis

Lån för alla tillfällen

När Easycredit grundades 2006 erbjöd man lån på 1000 kr, 2000 kr och 3000 kr med 30 dagars återbetalningstid. Med tiden har Easycredit följt utvecklingen och försökt tillgodose behovet hos sina kunder. Ett steg i den riktningen har varit att öka storleken på lånebeloppen samt återbetalningstiden.

Idag erbjuder Easycredit sina kunder både små lån från 1000 kr till större lån på 20 000 kr. Målsättningen för Easycredit är att möta den efterfrågan som finns på olika lånetyper som används i olika syften. Ett litet lån används oftast för att täcka en kostnad för en oförutsedd händelse medan ett större lån kan användas för exempelvis en resa eller en renovering.

Vad krävs för att ansöka om ett lån på 20 000 kr?

Som vanligt när du ansöker om lån hos Easycredit görs en intern kreditprövning som tillsammans med kreditupplysningen fastställer ditt maximala lånebelopp. För att kunna bli beviljad ett Årslån med 3 eller 5 års återbetalningstid krävs att du uppfyller kraven nedan:

 Minst 20 år  Minst 120.000 kr i årsinkomst

När du ansöker om ett Årslån använder vi Upplysningscentralen, UC, för att göra en kreditupplysning medan vi använder Creditsafe för lån mellan 500 kr och 10000 kr vilket innebär att kreditupplysningen inte kan ses av andra företag än oss själva till skillnad från när du ansöker om ett Årslån.

Det går fortfarande att kombinera Årslån med Mikro- och Kvartalslån precis som tidigare.

Hur ansöker jag?

Det finns ingen skillnad i ansökningsprocessen för de nya lånebeloppen utan en ansökan görs på samma sätt oavsett vilket belopp du önskar låna. Välj det belopp du vill låna i vårt ansökningsformulär och ansök. Du kan även ansöka om ditt lån genom att ringa oss.

 Ansök på vår hemsida  Ring och ansök på 08-212 212

Låneansökan är som vanligt gratis och du får lånebesked direkt!

30 oktober 2014

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...