Hur mycket vill du låna?

  • Kreditbelopp:
  • Lägst att betala / månad:

Easycredit - tryggt, ansvarsfullt och seriöst

Easycredit har sedan starten år 2006 arbetat gediget och sakligt i syfte att tillfredsställa och göra alla våra kunder nöjda. Vi ser oss själva som en trygg, ansvarsfull och seriös långivare.

Tryggt

När du som kund ska låna pengar hos Easycredit är det av högsta prioritet för oss att du känner dig trygg. Förutom att vi står under tillsyn av Finansinspektionen har vi hela tiden strävat efter att skapa större förtroende hos våra kunder.

Ansvarsfullt

För att skapa trygghet hos våra kunder krävs en ansvarsfull kreditgivning. Initiativen hos Easycredit är flera och även "Låna ansvarsfullt" är ett steg i rätt riktning för att skapa en ansvarsfull och trygg långivning. För att få låna pengar hos Easycredit måste man klara vår interna kreditprövning samtidigt som uppgifterna vi hämtar från kreditupplysningsföretagen måste stämma överens med vår policy.

Seriöst

Easycredit var bland de första i denna bransch när vi startade år 2006 och är idag ledande inom privatlån med omkring 90 000 svenska kunder. Detta är ett bevis på att vi genom ett tryggt och ansvarsfullt arbete uppfattas som en seriös långivare av våra kunder. Hos oss är låneansökan alltid gratis och vi tar inte ut några dolda kostnader eller uppläggningsavgifter för våra lån. Som konsument är det viktigt att alltid vara uppmärksam och akta sig för oseriösa aktörer inom branschen för privatlån.  

Sammanfattning

Privatlån är en bransch som på grund av media fått utstå oerhört mycket kritik. Kritiken har ibland varit befogad, ibland inte. Det värsta av allt är att seriösa långivare som finns i denna bransch drabbats negativt på grund av oseriösa aktörers kreditgivning. Se till att välja rätt kreditgivare när du ska låna pengar. Hos Easycredit kan du som kund alltid känna dig trygg, vi arbetar ansvarsfullt och seriöst. 

2 juni 2014

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...