Hur mycket vill du låna?

  • Kreditbelopp:
  • Lägst att betala / månad:

Det viktigaste om Matpriskollen


Många väljer, trots billigare alternativ, att fortsätta handla från en och samma livsmedelsbutik. Är det på grund av att det är svårt att hitta billigare alternativ eller för att man inte orkar åka till flera olika butiker? Oavsett så kan Matpriskollen göra handlandet mycket enklare för dig. 

Snabbnavigering

Vad är Matpriskollen?
Det bästa med Matpriskollen
Så fungerar Matpriskollen
Resultat

 

Vad är Matpriskollen? 

Matpriskollen är en app som finns tillgänglig i såväl Appstore som Google Play och är helt gratis att ladda ned. Matpriskollen underlättar ditt livsmedelshandlande genom att samla alla erbjudanden på ett och samma ställe.

Över 3100 livsmedelsbutiker är anslutna till Matpriskollen. Så fort någon butik ska rabattera en produkt eller ge ut ett specifikt erbjudande skickar de ut den informationen till Matpriskollen och du får upp erbjudandet i din mobiltelefon.

 

Det bästa med Matpriskollen

1. Gör din egna inköpslista

Hur många gånger kommer man inte hem efter att ha storhandlat och kommer på att man glömt köpa en viss vara. Med Matpriskollen kan du göra din egna inköpslista och du slipper glömma att köpa vissa varor eller ha med dig en lapp varje gång du handlar. 

2. Bevaka dina favoritprodukter

Genom att bevaka dina favoritprodukter slipper du få lockande erbjudanden till annat än det du faktiskt är intresserad av att handla. Så fort det ges ut ett erbjudande på någon av dina bevakade favoritprodukter får du upp en notis via appen som visar exakt vilken butik som har det erbjudandet. 

3. Sortera alla erbjudanden geografiskt

Med 100 000 nya erbjudanden varje vecka blir det svårt att hålla koll på alla. Därför kan du enkelt sortera alla erbjudanden efter din befintliga position eller din stad/ort så att du bara får erbjudanden från butiker nära dig. På så sätt slipper du gå igenom tusentals erbjudanden varje dag som du ändå inte kan ta del av.  

4. Det är miljövänligt

Totalt 200 miljoner kilo reklamblad slängs varje år av hushållen i Sverige. Problemet är bara det att utan reklambladen missar du med största sannolikhet många attraktiva erbjudanden som kan spara dig bra mycket pengar i längden.

Genom att använda dig av Matpriskollen får du både fler och mer specificerade erbjudanden än vad reklambladen erbjuder, samtidigt som du gynnar såväl miljön som din plånbok. 

 

Så fungerar Matpriskollen

Steg 1 - Hitta butiker

I menyn längst nere på skärmen börjar du med att klicka på "hem" och sedan på "hitta butiker". Du kan då se butiker i din närhet som du kan spara som dina favoriter genom att klicka i hjärtat till höger om butikens namn.

Du kan även välja att klicka på "Karta" längst upp till höger för att se en karta över alla butiker i din närhet och få en enklare överblick. Steg 2 - Lägg till bevakningar 

I menyn längst ner kan du sedan klicka på "bevakningar". Genom "+" knappen i övre högra hörnet kan du lägga till en vara du vill bevaka. I detta fall har jag valt att bevaka blockchoklad, disktrasor och tzatziki. Så fort ett erbjudande dyker upp för några av mina bevakade varor får jag en notis till min mobil.Steg 3 - Skapa inköpslistor

Med Matpriskollens app kan du göra smarta inköpslistor. När du lagt till varor i din inköpslista kan det dyka upp ett utropstecken bredvid dem. När du klickar på utropstecknet får du erbjudanden från dina sparade butiker.

 

Resultat

Att skapa en app som är miljövänlig och som sparar tusentals träd i form av reklamblad varje år är inte lätt. Att skapa en sådan app, i kombination med att spara användaren både pengar och tid är genialiskt.

Det finns ingen app som kan konkurrera med Matpriskollen i denna nisch men brist på konkurrens verkar ändå inte vara något som sänker kvaliteten på appen då den levererar över 100 000 nya erbjudanden varje vecka. Med över 3100 livsmedelsbutiker och grossister anslutna och cirka 300 000 svenska användare är Matpriskollen en app som bara måste laddas ned.

27 mars 2014

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...