Hur mycket vill du låna?

  • Kreditbelopp:
  • Lägst att betala / månad:

Bankdroid utsedd till "Månadens app"

Är du en av de kunderna som bankerna kallar för otrogna? I så fall behöver du inte vara orolig, du är bara en i mängden. En otrogen kund är i bankväsendet en person som är kund hos fler än en bank.

Bankdroid - instruktiv, produktiv och effektiv

Bankdroid är en app vars syfte är att förenkla och effektivisera. I princip alla banker är anslutna till appen som låter dig få tillgång till alla dina bankkonton på en och samma plats. Detta gör att du slipper logga in och ut vartefter du gjort ärenden på de olika bankerna du har konto hos.

Använd Bankdroid istället och få saldo, transaktioner och kontohistorik över alla dina bankkonton på ett och samma ställe, på en och samma app, Bankdroid.

Hyllad av de flesta

Om en app vars syfte är att förenkla och effektivisera människors vardag lyckas med sitt ändamål är succén obestridligt självskriven. Att Bankdroid år 2010 blev utnämnd till Sveriges bästa app nog ingen att lyfta på ögonbrynen. Med flera hundratusen svenska användare behöver inte argumenten vara särskilt bra för att övertyga någon som har ett bankkonto att ladda ner denna app.

Bankdroid är en app som i huvudsak riktar sig till personer med flera bankkonton men trots det är den väl ansedd av de personer med endast ett bankkonto också.

Fler fördelar - skapa en widget

Med Bankdroid kan du skapa en widget som gör att du kan se aktivt kontosaldo och transaktionshistorik utan att behöva logga in någonstans överhuvudtaget, vilket även är till stor fördel för de personer med endast ett bankkonto också.

Så fort du gjort ett köp kommer det uppdateras och så fort pengar kommer in på ditt konto (ifall du exempelvis skulle låna pengar) kommer även det att synas. Allt detta utan att behöva logga in någonstans.

Sammanfattning

Bankdroid är en app som minst sagt lyckats med sitt ändamål. Oavsett vilken bank du har konto hos och oavsett om du har ett eller flera bankkonton kommer du finna stor glädje av att använda Bankdroid.  

Betyg och övrig information: 

Namn: Bankdroid
Systemkrav: Android
Pris: 0 kr
Easycredits betyg: 

27 maj 2014

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...