Hur mycket vill du låna?

  • Kreditbelopp:
  • Lägst att betala / månad:

Månadens app: Mina utgifter

Easycredit tipsar om en ny applikation varje månad

Som start på det nya året inleder Easycredit ett nytt initiativ, nämligen att utse en smart mobilapplikation en gång i månaden. Applikationen är relaterad till ämnet privatekonomi och syftet med detta är att tipsa dig om hjälpredor som förenklar processen att hålla koll på din privatekonomi.

Vi på Easycredit har märkt att allt fler av våra kunder använder mobiltelefonen när de surfar på vår hemsida och bland annat ansöker om lån. Därför känns det som att det finns tillräcklig grund för att dra igång detta initiativ.


Målet är att medarbetare på Easycredit ska använda och testa olika applikationer för att sedan rekommendera de som vi anser är smartast och som hjälper dig att förbättra din ekonomi.

Till en början kommer vi att utgå ifrån iPhone- och iPad-applikationer för att sedan även kunna tipsa om applikationer från övriga tekniska plattformar.

Mina utgifter - Ett smart sätt att hålla koll på sina kostnader

Mina utgifter är en smart applikation som hjälper dig att hålla koll på dina inkomster och utgifter. Applikationen är enkel att använda, det enda du behöver göra är att knappa in dina inkomster och utgifter. Det kan vara smidigt när du ska låna pengar och återbetala ditt sms lån. 

Med hjälp av detta verktyg får du en överskådlig blick över hur mycket pengar du har spenderat och på så sätt ta smartare beslut om hur mycket mer du kan spendera. Det finns många fördelar med att använda denna app som kommer ge dig bättre koll på din privatekonomi. "Mina utgifter" kan även vara bra att komplettera med andra appar också för att få ut så mycket som möjligt av funktionerna i appen. 

Betyg och övrig information

Namn: Mina utgifter

Systemkrav: IOS, Iphone

Pris: 15 kr

Övrigt: Svenskutvecklad

Easycredits betyg: 

 

10 januari 2011

 

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...