Hur mycket vill du låna?

  • Kreditbelopp:
  • Lägst att betala / månad:

Välj din bank för att se när du har pengarna

Vi på Easycredit gör direkta utbetalningar av lån till dig som har ett konto hos någon av de svenska storbankerna; Swedbank, Nordea, SEB och Handelsbanken under vardagar och helger. Nedan kan du se hur snabbt du kan förvänta att din utbetalning når ditt konto. Observera att de andra mindre bankerna inte finns inkluderade i listan och att det kan ta någon bankdag extra vid utbetalning till andra banker. Ytterligare information finns i vår sektion om sms lån, men du är självklart välkommen att kontakta vår kundservice om du har andra frågor eller funderingar om våra lån och utbetalningstider. Du når oss enklast här på hemsidan genom vår chatt, alternativt via mejl eller telefon.

Swedbank Nordea Handelsbanken SEB Annan bank

Lån med Nordea-konto

Med konto hos Nordea har du ditt lån på kontot senast en timme efter att din ansökan blivit beviljad. Detta gäller även under helgdagar, förutsatt att Easycredit har öppet.

Lån med konto hos Handelsbanken

Med konto hos Handelsbanken har du pengarna inom en timme efter att du fått ansökan beviljad.

Det gäller även helgdagar eller om banken är stängd. Så länge Easycredit har öppet kommer pengarna in på ditt konto senast inom en timme.

Lån med SEB-konto

Är du kontoinnehavare hos SEB och ansöker om ett lån har du pengarna på kontot inom en timme från att du blivit godkänd. Detta förutsatt att du blivit beviljad under våra öppettider.

Sms lån med Swedbank-konto

Har du konto hos Swedbank och ansöker om ett sms lån på nätet brukar man vanligtvis inte ha pengarna direkt men däremot när du ansöker om Easycredits Privatlån så har du pengarna på kontot senast en timme efter att din ansökan blivit beviljad. 

Detta gäller under våra öppettider, alltså även under helger. 

Övriga banker

Om du har konto hos en annan bank än de ovan har du pengarna på kontot samma dag om din ansökan blir beviljad före kl. 13.30.

Skulle din ansökan bli beviljad på en röd dag, helgdag eller efter kl. 13.30 på en vardag har du pengarna på kontot nästkommande bankdag vid lunchtid, senast kl. 13.00. 

Våra öppettider

Måndag - Fredag 07.00 - 21.00 

Lördag - Söndag 10.00 - 18.00

Under våra öppettider, vardagar såväl som helger, gör vi direkta utbetalningar till Swedbank, Nordea och Handelsbanken, oavsett om banken är stängd eller inte. Har du frågor om våra utbetalningar eller öppettider? Ring oss gärna på 08-212 212.

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...